Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημά μας
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

Αποστολή για παραγγελίες άνω των 300,00€

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 300,00€
Οι παραδόσεις σε νησιά και σε δυσπρόσιτες περιοχές γίνονται στην έδρα της μεταφορικής της περιοχή σας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολή για παραγγελίες κάτω των 300,00€
Για αποστολές κάτω των 300,00€ η χρέωση των μεταφορικών είναι 15,00€. Οι παραδόσεις σε νησιά και σε δυσπρόσιτες περιοχές γίνονται στην έδρα της μεταφορικής της περιοχή σας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 97.09.439 σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραγγελίας σας.
I.            Σε περίπτωση που τα προϊόντα τα οποία επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή μας.   Θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας.
II.            Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα κάποια συγκεκριμένη ώρα,  θα πρέπει να μας ενημερώσετε πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας.   Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να προσδιορίσει την ώρα παράδοσης μόνο στην περίπτωση που η παράδοση γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα και με δεδομένο ότι το χρονικό περιθώριο της παράδοσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των δύο ωρών.

Στις περιπτώσεις παράδοσης προϊόντων μεγάλου όγκου (παλέτες πλακιδίων, μπάνια, έπιπλα μπάνιου κλπ) τα προϊόντα μεταφέρονται έως την είσοδο (ισόγειο) της διεύθυνσης που θα μας υποδείξετε.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/7 ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ .ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 5/8 ΕΩΣ 30/8 ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΕ ΣΕ 9:00-15:00. ΑΠΟ 12/8 ΕΩΣ 25/8 ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ . ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Απόρριψη