Κόστος Μεταφορικών

Παραλαβή από το κατάστημά μας
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.
Κόστος:0€

Αποστολή για παραγγελίες εντός Αθηνών

Αποστολή εντός Αθηνών δωρεάν για αγορές άνω των 150,00 ευρώ
Αποστολή εντός Ελλάδος και υπόλοιπο νομού Αττικής δωρεάν για αγορές άνω των 150,00 ευρώ, έως την έδρα της μεταφορικής στο νομό παραλαβής

ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.
Κόστος:0€

 Παράδοση σε τοπικό πρακτορείο για περιοχές υπολοίπου Αττικής και εκτός Αττικής
Αποστολή εντός Ελλάδος για αγορές έως 150,00 ευρώ, χρέωση 8,00  μέσω πρακτορείου μεταφορών (έως την έδρα της μεταφορικής στο νομό παραλαβής)
Κόστος:8

 Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών Courier
Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή των προϊόντων να γίνει στον χώρο σας με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) είναι αναγκαίο να προηγηθεί. Το κόστος αποστολής μέσω courier και για αποστολές βάρους έως 3 kg είναι 6,25 ευρώ
Το κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται +2,00 ευρώ.
Δεν χρεώνουμε έξοδα αντικαταβολής.
συνεννόηση για το κόστος των μεταφορικών.
Εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 97.09.439 σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραγγελίας σας.
I.            Σε περίπτωση που τα προϊόντα τα οποία επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή μας.   Θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας.
II.            Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα κάποια συγκεκριμένη ώρα,  θα πρέπει να μας ενημερώσετε πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας.   Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να προσδιορίσει την ώρα παράδοσης μόνο στην περίπτωση που η παράδοση γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα και με δεδομένο ότι το χρονικό περιθώριο της παράδοσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των δύο ωρών.

Στις περιπτώσεις παράδοσης προϊόντων μεγάλου όγκου (παλέτες πλακιδίων, μπάνια, έπιπλα μπάνιου κλπ) τα προϊόντα μεταφέρονται έως την είσοδο (ισόγειο) της διεύθυνσης που θα μας υποδείξετε.