Ποιοί Είμαστε

Η εταιρία  ARTILES ιδρύθηκε το 1996 και δραστηριοποιείται στην πώληση ειδών για το ΜΠΑΝΙΟ την ΚΟΥΖΙΝΑ το ΔΑΠΕΔΟ και την γενική ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ του χώρου σας.

Η εταιρία εδρεύει σε ένα καλαίσθητο και εξειδικευμένο εκθεσιακό χώρο στο Παλαιό Φάληρο Αττικής με μεγάλη γκάμα προϊόντων από τις αξιολογότερες εταιρίες του χώρου παρέχοντας σας την καλύτερη εξυπηρέτηση για τις επιλογές σας.

Η εταιρία ARTILES διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την άμεση εξυπηρέτηση, τις οικονομικές προτάσεις και την μοναδική αντίληψη και φιλοσοφία γύρω από το DESIGN του δικού σας χώρου.

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Για το λόγο αυτό παρακολουθούμε συνεχώς και με συνέπεια τις τάσεις της αγοράς εξελίσσοντας την προσφορά μας ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με ειδικές κατηγορίες πελατών (κατασκευαστικές εταιρίες, ξενοδοχειακές μονάδες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, επαγγελματικοί χώροι) έχοντας την ευελιξία της προσαρμογής σε εξειδικευμένες συνεργασίες και παροχής ειδικών πακέτων προϊόντων.